Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KEVIN'S CREW

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Kevin's Crew

Periode

1996 - 2008

Genre

coverbands, pop, pop/rock

Kevin's Crew

Kevin's Crew is een Top 40-band uit Leeuwarden rondom zanger Kevin Stuurhaan. De naam wordt voor het eerst gebruikt wanneer Stuurhaan en gitarist Gerrit Poortinga in 1996 als duo optreden tijdens het Leeuwarder Stratenfestival. Kevin's Crew groeit uit tot zevenmansformatie en speelt naast covers ook eigen materiaal. In mei 2000 ...
Volledige biografie...

Bezetting

Romke de Jong   basgitaar
André Becker   achtergrondzang, gitaar
Jeroen Hessels   achtergrondzang, percussie
Kevin Stuurhaan   zang
Reinier Reitsma   gitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Daniël Hut   drums
Gerrit Poortinga   gitaar

Genoemd in de biografie van

2000   Bonnie St. Claire

Biografie Kevin's Crew

Kevin's Crew is een Top 40-band uit Leeuwarden rondom zanger Kevin Stuurhaan. De naam wordt voor het eerst gebruikt wanneer Stuurhaan en gitarist Gerrit Poortinga in 1996 als duo optreden tijdens het Leeuwarder Stratenfestival. Kevin's Crew groeit uit tot zevenmansformatie en speelt naast covers ook eigen materiaal. In mei 2000 neemt Kevin's Crew met Bonnie St. Clair de single Hymn To Love op. De single The Ultimate Escape behaalt in 2002 de 41ste plaats in de Mega Top 100 en staat op nummer 3 in de Top 30 Nationaal. Het levert optredens op bij muziekprogramma´s van Veronica en RTL 5. Na de single Deliverance (2005) neemt drummer Sido Post de plaats over van Daniël Hut. Eind 2007 luidt het vertrek van bassist Romke de Jong, gitarist André Becker en percussionist Jeroen Hessels het einde in van de band.

Discografie Kevin's Crew

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Kevin's Crew

Audio/Video Kevin's Crew

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer