Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KIMM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1957 - heden

Genre

pop, tekstschrijver, zang

Pseudoniemen

Kimm

Kimm

Zangeres Kimm (Corrie Hekker, 1957) uit Haarlem doet in 1978 mee aan het Nationaal Songfestival met de liedjes Jaimie en Dit Is Mijn Dag Vandaag. Ze behaalt daarmee respectievelijk de vierde en zevende plaats. In hetzelfde jaar neemt ze met producer Tom Salisbury haar album Gimme A Break op met ...
Volledige biografie...

Instrumenten

tekstschrijver, zang

Biografie Kimm

Zangeres Kimm (Corrie Hekker, 1957) uit Haarlem doet in 1978 mee aan het Nationaal Songfestival met de liedjes Jaimie en Dit Is Mijn Dag Vandaag. Ze behaalt daarmee respectievelijk de vierde en zevende plaats. In hetzelfde jaar neemt ze met producer Tom Salisbury haar album Gimme A Break op met daarop onder meer liedjes van Boz Scaggs, Roger Cook en Bee Gees. De plaat wordt positief besproken in popbladen Hitkrant en Muziek Expres maar levert de zangeres geen hits op.

Discografie Kimm

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Kimm

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer