Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LARM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1984 - 1989

Genre

hardcore, straight edge

Pseudoniemen

Total Chaoz

Lärm

Lärm speelt extreme hardcore noise met humor en geëngageerde teksten. In de eerste instantie heeft de band twee vocalisten, maar na het vertrek van zangeres Dorien is Lärm een kwartet. Het geluid van de band is compromisloos snel en luid. Drummer Olav, gitarist Paul en bassist Jos gaan verder onder ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jos (1)   basgitaar
Olav   drums
Paul (1)   gitaar, zang
Menno   zang

Overige muzikanten

Dorien   zang

Genoemd in de biografie van

1989   Seein' Red
2007   Vitamin X

Biografie Lärm

Lärm speelt extreme hardcore noise met humor en geëngageerde teksten. In de eerste instantie heeft de band twee vocalisten, maar na het vertrek van zangeres Dorien is Lärm een kwartet. Het geluid van de band is compromisloos snel en luid. Drummer Olav, gitarist Paul en bassist Jos gaan verder onder de naam Seein Red.

Discografie Lärm

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Lärm

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer