Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LAST FEW

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1980 - 1983

Genre

pop/rock, punk

Last Few

Last Few is een Amsterdamse punkband met onder meer gitarist Herry Hubert (later naar Yawp!) en bassist Hans Bijleveld (later naar de band God en podiummixer in de Melkweg, Amsterdam). Met Martin Ex als vervanger van drummer Tedje levert de band drie tracks op de punkcompilatie Als Je Haar Maar ...
Volledige biografie...

Bezetting

Sandra Meyerink   zang
Eddo de Groot   gitaar
Hans Bijleveld   basgitaar
Herry Hubert   gitaar
Tedje   drums

Overige muzikanten

Martin Ex   drums

Biografie Last Few

Last Few is een Amsterdamse punkband met onder meer gitarist Herry Hubert (later naar Yawp!) en bassist Hans Bijleveld (later naar de band God en podiummixer in de Melkweg, Amsterdam). Met Martin Ex als vervanger van drummer Tedje levert de band drie tracks op de punkcompilatie Als Je Haar Maar Goed Zit… Vol. 2 (1983). Last Few wordt in gewijzigde bezetting voortgezet als Deadlock.

Discografie Last Few

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Last Few

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer