Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LEAP DAY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Leap Day in 2009

Periode

2008 - heden

Genre

progressieve rock

Online

Officiƫle website

Leap Day

Leap Day is een progressieve rockband, opgericht door drummer Koen Roozen (Flamborough Head). De band komt voort uit de gelegenheidsband King Eider, die optreedt tijdens het festival Progfarm in september 2007, en is vernoemd naar schrikkeldag 29 februari 2008, de oprichtingsdatum. Leap Day bestaat verder uit onder meer zanger ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jos Harteveld   gitaar, zang
Koen Roozen   drums
Gert van Engelenburg   toetsinstrumenten
Eddie Mulder   gitaar
Derk Evert Waalkens   toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2000   Flamborough Head

Biografie Leap Day

Leap Day is een progressieve rockband, opgericht door drummer Koen Roozen (Flamborough Head). De band komt voort uit de gelegenheidsband King Eider, die optreedt tijdens het festival Progfarm in september 2007, en is vernoemd naar schrikkeldag 29 februari 2008, de oprichtingsdatum. Leap Day bestaat verder uit onder meer zanger Jos Harteveld (Pink Floyd Project) en gitarist Eddie Mulder (Flamborough Head, Pink Floyd Project, Trion). De eerste twee albums van de band worden internationaal uitgegeven door het Poolse label OSKAR.

Discografie Leap Day

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Leap Day

Audio/Video Leap Day

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer