Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LUCKY CHARMES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Lucky Charmes

Periode

16-06-1979 - heden

Genre

dance, DJ, house

Online

Officiële website

Lucky Charmes

DJ en producer Lucky Charmes (Werner Charmes, 16 juni 1979) heeft een Indonesisch/Surinaamse achtergrond en begint als drummer. Vanaf zijn veertiende ontwikkelt hij zijn DJ-technieken op oude draaitafels van zijn vader. Hij wint een DJ-wedstrijd en voegt zich bij de hiphopgerichte radioshow The Soundcheck. Charmes geeft workshops bij Veronica-televisie en ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

2011   Perry Mystique

Biografie Lucky Charmes

DJ en producer Lucky Charmes (Werner Charmes, 16 juni 1979) heeft een Indonesisch/Surinaamse achtergrond en begint als drummer. Vanaf zijn veertiende ontwikkelt hij zijn DJ-technieken op oude draaitafels van zijn vader. Hij wint een DJ-wedstrijd en voegt zich bij de hiphopgerichte radioshow The Soundcheck. Charmes geeft workshops bij Veronica-televisie en werkt tussen 2002 en 2004 als instructeur bij de IDP - DMC Holland & DJSchool in Ransdaal.Hij geeft ook DJ-lessen in Studio West in Amsterdam-West. Lucky Charmes komt via hiphop uit bij house en draait in bekende clubs als Now&Wow (Rotterdam), Jimmy Woo (Amsterdam), The Sand (Amsterdam) en Escape (Amsterdam). In Jimmy Woo heeft hij elke laatste donderdag van de maand zijn eigen avond Zu Hause. De DJ draait op grote evenementen en festivals zoals Emporium Festival, Pleasure Island, Sexy Mother Fucker, F*ckers, Samsobeats, Sneakerz en Latin Village, en doet optredens in Groot-Brittannië, Duitsland, Zwitserland, Turkije, Spanje en Portugal. Charmes heeft zijn eigen labels Get Lucky Recordings en Filthy House Music en tekent bij het Nederlandse label Selekted Music. Hij produceert samen Tony Verdult de track Getcha Damn Hands Up en behaalt daarmee de eerste plaats van de Dance Tunes Top 100 van de website dance-tunes.com. Andere singles volgen, zoals So High (met Verdult) en Plain Dots (met Kid Kaio uit Rotterdam). Hij maakt remixen voor onder anderen Robin S, John Dahlbäck, AnnaGrace, Sherry Flavour, DJ Jean, D-Rashid, Natural Born Grooves, Groovenatics en Hitmeister D. Get Outta That Corner (april 2011) is een samenwerking met MC Perry Mystique en de Britse zangeres Natalie May. Naast airplay op Radio 538, FunX Radio en Decibel Radio is de single ook te horen op BBC Radio 1.

Discografie Lucky Charmes

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Lucky Charmes

Audio/Video Lucky Charmes

Video Lucky Charmes

Lucky Charmes ft. Perry M...
Lucky Charmes ft. Perry Mystique & Natalie May - Get Outta That Corner (Official Video)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Lucky Charmes ft. Perry Mystique & Natalie May - Get Outta That Corner (Official Video)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer