Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LUCKYFELLA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Luckyfella

Periode

2004 - heden

Genre

latin, pop

Online

Officiƫle website

Luckyfella

Marcel Kapteijn maakt deel uit van het duo Ten Sharp. Als zijn muzikale partner Niels Hermes in september 2003 met zijn gezin naar Nieuw-Zeeland emigreert en de band voorlopig non-actief is, maakt Kapteijn onder de naam Luckyfella samen met componist/producer Peter de Wijn enkele platen met in eerste instantie dansbare ...
Volledige biografie...

Bezetting

Marcel Kapteijn   zang

Overige muzikanten

Velibor Weller   orgel, piano
Robin De Lang   basgitaar
Anton Leijdekker   drums

Genoemd in de biografie van

2004   De Gigantjes
2004   Ten Sharp

Biografie Luckyfella

Marcel Kapteijn maakt deel uit van het duo Ten Sharp. Als zijn muzikale partner Niels Hermes in september 2003 met zijn gezin naar Nieuw-Zeeland emigreert en de band voorlopig non-actief is, maakt Kapteijn onder de naam Luckyfella samen met componist/producer Peter de Wijn enkele platen met in eerste instantie dansbare latin. Hij treedt vanaf oktober 2005 op, begeleid door Anton Leijdekker (drums), Robin de Lang (bas) en Velibor Weller (piano, orgel). Op zijn derde album Song Believer (2007) maakt Kapteijn een cross-over tussen hedendaagse popmuziek en Amerikaanse muziek uit de jaren vijftig.

Discografie Luckyfella

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Luckyfella

Audio/Video Luckyfella

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer