Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MEMPHIS MANIACS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto Memphis Maniacs

Periode

2005 - heden

Genre

coverbands, dance

Online

Officiƫle website

Memphis Maniacs

Vijfkoppige formatie die zogenaamde mash-ups van bestaande nummers maakt, Ze combineren daarbij muziek uit verschillende genres en decennia. Zonder een album of single uit te brengen staan ze op de grote festivals en spelen ze concertzalen plat. Pas na tien jaar komt er een eerste album uit. Vanaf 2017 introduceren ...
Volledige biografie...

Biografie Memphis Maniacs

Vijfkoppige formatie die zogenaamde mash-ups van bestaande nummers maakt, Ze combineren daarbij muziek uit verschillende genres en decennia. Zonder een album of single uit te brengen staan ze op de grote festivals en spelen ze concertzalen plat. Pas na tien jaar komt er een eerste album uit. Vanaf 2017 introduceren ze zogeheten clashup-concerten waarbij ze met het strijkorkest Kamerata Zuid de krachten bundelen.

Discografie Memphis Maniacs

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Memphis Maniacs

Audio/Video Memphis Maniacs

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer