Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MUNCHI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

29-07-1989 - heden

Genre

dance, dancehall, dubstep

Online

Blogspot
Soundcloud

Munchi

Munchi is Rayiv Munch uit Rotterdam. Hij is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het subgenre moombahton, een mix van Nederlandse house en reggaeton, inclusief elementen uit dubstep, ambient en soul. Hij wordt opgemerkt door grondleggers Dave Nada en David Heartbreak en door de Britse zangeres M.I.A. uitgenodigd om het ...
Volledige biografie...

Biografie Munchi

Munchi is Rayiv Munch uit Rotterdam. Hij is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het subgenre moombahton, een mix van Nederlandse house en reggaeton, inclusief elementen uit dubstep, ambient en soul. Hij wordt opgemerkt door grondleggers Dave Nada en David Heartbreak en door de Britse zangeres M.I.A. uitgenodigd om het voorprogramma te verzorgen bij haar optredens in Amsterdam en Parijs. In februari 2011 krijgt hij tijdens zijn Amerikaanse tournee in Hawaï een beroerte als gevolg van een hersenbloeding en wordt hij ook nog eens beroofd van paspoort en portemonnee. Fans in Amerika organiseren benefietfeesten om de ziektekosten en de terugreis te financieren. In de zomer van 2011 staat de DJ/producer onder meer op Roskilde, Sónar en Offwomex (Kopenhagen). Munchi werkt aan zijn debuutalbum op het label van de Amerikaanse DJ en producer Diplo (Wesley Pentz). Eind januari 2013 biedt hij de EP Vol I: Skulltrap als gratis download aan op zijn blog. Op 13 juli 2013 viert Munchi in Worm te Rotterdam de eerste uitgave op zijn eigen label Selegna met een feest waar hij optreedt samen met Hoodie, Kami Kapnobatai en Danilo.

Discografie Munchi

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Munchi

Audio/Video Munchi

Video Munchi

MY SON THE DJ: AFL 7. MUN...
MY SON THE DJ: AFL 7. MUNCHI
Munchi - Murda Sound VIP
Munchi - Murda Sound VIP
Munchi ft MIA - Murda Sou...
Munchi ft MIA - Murda Sound VIP
Munchi - Gracias
Munchi - Gracias
Munchi - Learn
Munchi - Learn
Munchi - Andando
Munchi - Andando
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Munchi - Murda Sound VIP

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer