Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NANA ADJAO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

basgitaar, zang

Nana Adjao

Nederlandse singer-songwriter die als bassiste met verschillende artiesten speelt en korte tijd deel uitmaakt van de band A Polaroid View. In 2014 behaalt ze de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. Het nummer 'No Sleep' van haar album 'Down The Root' behaalt meer dan 2 miljoen streams op ...
Volledige biografie...

Instrumenten

basgitaar, zang

Biografie Nana Adjao

Nederlandse singer-songwriter die als bassiste met verschillende artiesten speelt en korte tijd deel uitmaakt van de band A Polaroid View. In 2014 behaalt ze de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. Het nummer 'No Sleep' van haar album 'Down The Root' behaalt meer dan 2 miljoen streams op Spotify.

In bezetting van

A Polaroid View   basgitaar, zang

Discografie Nana Adjao

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Nana Adjao

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer