Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NICK MCALLEY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Nick Mcalley in 2002

Genre

country

Online

Officiële website

Nick Mcalley

Nick McAlley is de artiestennaam van Klaas Versteeg, de vroegere saxofonist van de Dizzy Man's Band. Versteeg komt in aanraking met country wanneer hij met zijn partner Laila Holwerda een line dance talentenjacht wint. Ze maken enige tijd muziek onder de naam 4 Bow & McCale. Nick McAlley treedt regelmatig ...
Volledige biografie...

Bezetting

Klaas Versteeg   fluit, gitaar, mandoline, mondharmonica, saxofoon, zang

Genoemd in de biografie van

2002   Dizzy Man's Band

Biografie Nick Mcalley

Nick McAlley is de artiestennaam van Klaas Versteeg, de vroegere saxofonist van de Dizzy Man's Band. Versteeg komt in aanraking met country wanneer hij met zijn partner Laila Holwerda een line dance talentenjacht wint. Ze maken enige tijd muziek onder de naam 4 Bow & McCale. Nick McAlley treedt regelmatig op in Nederland en België waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar, mandoline, saxofoon, fluit en mondharmonica. Hij geeft line danceles in Purmerend. In 2010 brengt McAlley het album The Dancing Wolf uit.Hij vestigt zich in België en komt in september 2014 met de single Optimist.

Discografie Nick Mcalley

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Nick Mcalley

Audio/Video Nick Mcalley

Video Nick Mcalley

A Little Guy That Swings ...
A Little Guy That Swings - Klaas Versteeg
Klaas Versteeg - Givin' &...
Klaas Versteeg - Givin' & Takin' Blues
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Klaas Versteeg - Givin' & Takin' Blues

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer