Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NIKOS IOAKEIM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1978 - heden

Genre

componist, hedendaags

Nikos Ioakeim

Nikos Ioakeim (1978) werd in Athene geboren en kwam in 2004 naar Nederland, waar hij in 2005 werd toegelaten tot het conservatorium in Rotterdam. Hij studeerde er bij Klaas de Vries en vervolgde zijn studie in 2008 bij Frank Nuyts in Gent. Voor de Componisten Salons schreef hij 'A Road ...
Volledige biografie...

Instrumenten

componist

Biografie Nikos Ioakeim

Nikos Ioakeim (1978) werd in Athene geboren en kwam in 2004 naar Nederland, waar hij in 2005 werd toegelaten tot het conservatorium in Rotterdam. Hij studeerde er bij Klaas de Vries en vervolgde zijn studie in 2008 bij Frank Nuyts in Gent. Voor de Componisten Salons schreef hij 'A Road not Taken'. Voor deze compositie ontving Ioakeim de Henriëtte Bosmansprijs 2011.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Nikos Ioakeim

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer