Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PALMBOMEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2009 - heden

Genre

IDM, Italo, synthi

Online

Facebook
Officiƫle website

Palmbomen

Palmbomen is de alternatieve dance-act rond DJ/producer Kai Hugo. De exotische muziek van Palmbomen is een mengsel van chillwave, dub en (alternatieve) elektronica. 25 januari 2013 wordt hun eerste volwaardige album uitgebracht bij NON Records. In september 2013 levert Kai Hugo een track voor de populaire game Grand Theft ...
Volledige biografie...

Biografie Palmbomen

Palmbomen is de alternatieve dance-act rond DJ/producer Kai Hugo. De exotische muziek van Palmbomen is een mengsel van chillwave, dub en (alternatieve) elektronica. 25 januari 2013 wordt hun eerste volwaardige album uitgebracht bij NON Records. In september 2013 levert Kai Hugo een track voor de populaire game Grand Theft Auto V en vestigt hij zich in Los Angeles. Palmbomen treedt op als DJ-act en liveband.

Discografie Palmbomen

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Palmbomen

Audio/Video Palmbomen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer