Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PEOPLE GET READY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

People Get Ready

Periode

2009 - heden

Genre

indie

Online

Facebook
Officiële website

People Get Ready

People Get Ready komt voort uit this beautiful mess. De band wordt opgericht zanger Arjen van Wijk en drummer Axel Kabboord samen met samen met Lydia van Maurik-Wever (Brown Feather Sparrow, Eins, Zwei Orchestra), René de Vries (Rollercoaster 23) en Stefan van Maurik (The Spirit That Guides Us, Satellite7, Eins, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Arjen Van Wijk   zang
Axel Kabboord   drums
Lydia Wever   toetsinstrumenten
René de Vries   gitaar, toetsinstrumenten
Stefan van Maurik   gitaar

Genoemd in de biografie van

2007   Satellite7
2010   this beautiful mess

Biografie People Get Ready

People Get Ready komt voort uit this beautiful mess. De band wordt opgericht zanger Arjen van Wijk en drummer Axel Kabboord samen met samen met Lydia van Maurik-Wever (Brown Feather Sparrow, Eins, Zwei Orchestra), René de Vries (Rollercoaster 23) en Stefan van Maurik (The Spirit That Guides Us, Satellite7, Eins, Zwei Orchestra). Het ingetogen geluid van this beautiful mess is ingeruild voor stevige, uptempo nummers met geëngageerde teksten. Met René de Vries als geluidstechnicus neemt de band een eerste, titelloos album op, gemixt en gemasterd door producer Martijn Groeneveld. Na 2010 staan de activiteiten op een lager pitje omdat Lydia en Stefan van Maurik werken aan een nieuw album van Eins, Zwei Orchestra. René de Vries en Arjen van Wijk richten de band Vandryver op.

Discografie People Get Ready

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's People Get Ready

Audio/Video People Get Ready

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer