Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PODIUM MOZAIEK

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

wereldmuziek

Online

website

Podium Mozaïek

Het Amsterdamse Podium Mozaïek is in 2005 gestart met een breed cultureel programma. De zaal wordt voornamelijk gebruikt voor theater, maar er worden ook regelmatig concerten gehouden. Daarbij ligt het accent op wereldmuziek. Naast de theaterzaal is er ook een studio met een podium en een café. De activiteiten zijn ...
Volledige biografie...

Biografie Podium Mozaïek

Het Amsterdamse Podium Mozaïek is in 2005 gestart met een breed cultureel programma. De zaal wordt voornamelijk gebruikt voor theater, maar er worden ook regelmatig concerten gehouden. Daarbij ligt het accent op wereldmuziek. Naast de theaterzaal is er ook een studio met een podium en een café. De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Het podium is gevestigd in Bos en Lommer. De wijk wordt regelmatig betrokken bij de activiteiten.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Podium Mozaïek

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer