Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PRHYME

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hiphop, rap, tekstschrijver

Pseudoniemen

MC Pryme

Prhyme

Rapper Prhyme (Armand Corneille) is bekend van zijn bijdragen op platen van King Bee, waaronder de wereldhit Back By Dope Demand uit 1990. Vervolgens maakt hij deel uit van de succesvolle Eurodance-act Sonic Surfers. Vanaf 1996 brengt hij ook solo platen uit en levert hij gastbijdragen op platen van anderen, ...
Volledige biografie...

Instrumenten

rap, tekstschrijver

Genoemd in de biografie van

1996   Sonic Surfers

Biografie Prhyme

Rapper Prhyme (Armand Corneille) is bekend van zijn bijdragen op platen van King Bee, waaronder de wereldhit Back By Dope Demand uit 1990. Vervolgens maakt hij deel uit van de succesvolle Eurodance-act Sonic Surfers. Vanaf 1996 brengt hij ook solo platen uit en levert hij gastbijdragen op platen van anderen, zoals in 2007 onder de naam MC Pryme op de single By Any Demand van danceproducer Sander van Doorn.

In bezetting van

King Bee   rap
Sonic Surfers   rap

Discografie Prhyme

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Prhyme

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer