Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PRIMA NASCITA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1986 - 1990

Genre

funk, pop

Prima Nascita

Funky popband uit Amsterdam rondom zanger/gitarist Leandro Bistolfi met liedjes in het Engels, Spaans en Portugees. Elisabeth Esselink (Sonetic Vet, Solex) is een van de achtergrondzangeressen. Bassist Toi Salvador is als engineer van de Portland Studio onder meer betrokken bij de single Rubb It In (1992) van Fierce Ruling Diva.
Volledige biografie...

Bezetting

Marjolein Briels   zang
Leandro Bistolfi   gitaar, zang
Nico Venderbosch   percussie
Mark Boersma   drums
Toi Salvador   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1992   Sonetic Vet

Biografie Prima Nascita

Funky popband uit Amsterdam rondom zanger/gitarist Leandro Bistolfi met liedjes in het Engels, Spaans en Portugees. Elisabeth Esselink (Sonetic Vet, Solex) is een van de achtergrondzangeressen. Bassist Toi Salvador is als engineer van de Portland Studio onder meer betrokken bij de single Rubb It In (1992) van Fierce Ruling Diva. Zanger Bistolfi is later een van de vaste cameramensen van televisiemaker Rik Felderhof.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Prima Nascita

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer