Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PURI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hiphop

Puri

Puri (echte naam Akshe Puri) is een DJ en producer uit Sneek. De track Coño met rappers Jhorrmountain en Adje groeit mede dankzij het social media-platform TikTok uit tot een wereldwijde hit. Het nummer wordt op Spotify meer dan 100 miljoen keer beluisterd. Ook een nieuwe versie met de Amerikaanse ...
Volledige biografie...

Instrumenten

producer

Genoemd in de biografie van

2017   Adje

Biografie Puri

Puri (echte naam Akshe Puri) is een DJ en producer uit Sneek. De track Coño met rappers Jhorrmountain en Adje groeit mede dankzij het social media-platform TikTok uit tot een wereldwijde hit. Het nummer wordt op Spotify meer dan 100 miljoen keer beluisterd. Ook een nieuwe versie met de Amerikaanse zanger Jason Derulo behaalt meer dan 100 miljoen streams. Na dit succes werkt hij regelmatig samen met grote internationale artiesten.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Puri

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer