Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RASA

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

wereldmuziek

Online

website

RASA

Wereldculturencentrum RASA in Utrecht biedt een podium aan kunst en cultuur uit alle werelddelen, bestemd voor een brede doelgroep. In oktober 1970 opent het podium voor het eerst zijn deuren, aanvankelijk als jongerencentrum, om in de loop der jaren uit te groeien tot wereldculturencentrum. De programmering bestaat niet alleen uit ...
Volledige biografie...

Biografie RASA

Wereldculturencentrum RASA in Utrecht biedt een podium aan kunst en cultuur uit alle werelddelen, bestemd voor een brede doelgroep. In oktober 1970 opent het podium voor het eerst zijn deuren, aanvankelijk als jongerencentrum, om in de loop der jaren uit te groeien tot wereldculturencentrum. De programmering bestaat niet alleen uit wereldmuziekconcerten, maar ook uit theater- en dansvoorstellingen en literaire evenementen. Er is een zaal en een bar/foyer. RASA ontwikkelt en produceert ook eigen projecten en festivals, gewijd aan specifieke thema's en culturen. Daarbij wordt samengewerkt met instellingen uit binnen- en buitenland.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video RASA

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer