Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RAY & ANITA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Ray & Anita in 2009

Periode

2009 - heden

Genre

dance, Eurohouse, pop

Ray & Anita

Ray & Anita zijn Ray Slijngaard en Anita Doth, de stemmen en gezichten van 2 Unlimited. Het duo staat op 11 april 2009 voor het eerst sinds 1996 weer samen het podium, tijdens het festival I Love The 90's - The Party in het Belgische Hasselt. In 2010 volgt een ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anita Doth   zang
Ray Slijngaard   rap, tekstschrijver

Genoemd in de biografie van

2009   2 Unlimited

Biografie Ray & Anita

Ray & Anita zijn Ray Slijngaard en Anita Doth, de stemmen en gezichten van 2 Unlimited. Het duo staat op 11 april 2009 voor het eerst sinds 1996 weer samen het podium, tijdens het festival I Love The 90's - The Party in het Belgische Hasselt. In 2010 volgt een single (In Da Name Of Love) en een wereldtournee.

Discografie Ray & Anita

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Ray & Anita

Audio/Video Ray & Anita

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer