Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROLAND LUTTIK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Roland Luttik

Periode

1985 - heden

Genre

basgitaar, gitaar, rock, zang

Online

Officiƫle website

Pseudoniemen

Lut Luttik

Roland Luttik

Roland 'Lut' Luttik is medeoprichter van de bands Jack Of Hearts (1987-1997) en Drippin' Honey (1995-2002). In 2005 neemt hij samen met producer Evert Kaatee in de Amsterdamse Y-Land studio het album Songs From A Lonely Room op. De plaat bevat negen nummers met naast eigen materiaal ook covers van ...
Volledige biografie...

Instrumenten

basgitaar, gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2005   Drippin' Honey
2005   Jack Of Hearts

Biografie Roland Luttik

Roland 'Lut' Luttik is medeoprichter van de bands Jack Of Hearts (1987-1997) en Drippin' Honey (1995-2002). In 2005 neemt hij samen met producer Evert Kaatee in de Amsterdamse Y-Land studio het album Songs From A Lonely Room op. De plaat bevat negen nummers met naast eigen materiaal ook covers van Shane MacGowan en Leonard Cohen. De plaat bevat een gastbijdrage van het Symphonisch Blaasorkest Soli uit Driehuis.

In bezetting van

Black Slacks   basgitaar
Chicago Shakedown   basgitaar
Drippin' Honey   basgitaar
Jack Of Hearts   basgitaar

Discografie Roland Luttik

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Roland Luttik

Audio/Video Roland Luttik

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer