Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROSY & ANDRES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1975 - 1980

Genre

MOR

Rosy & Andres

Nadat het duo Sandra & Andres in november 1975 uit elkaar gaat, probeert Andres (Dries Holten) de succesformule voort te zetten met zangeres Rosy Pereira. Na enkele hits in de periode 1975-1977 en deelname aan het Nationaal Songfestival met het liedje I Was Born To Love blijkt de formule uitgewerkt.
Volledige biografie...

Bezetting

Rosy Pereira   zang
Andres   componist, zang

Genoemd in de biografie van

1975   Sandra & Andres
1975   Sandra Reemer
1980   Sandra & Andres

Biografie Rosy & Andres

Nadat het duo Sandra & Andres in november 1975 uit elkaar gaat, probeert Andres (Dries Holten) de succesformule voort te zetten met zangeres Rosy Pereira. Na enkele hits in de periode 1975-1977 en deelname aan het Nationaal Songfestival met het liedje I Was Born To Love blijkt de formule uitgewerkt. Na 1980 gaat Andres verder met Debbie. Van Rosy verschijnt in 1994 een single met Jay Uitterlinden onder de naam Rosy and Jay.

Discografie Rosy & Andres

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Rosy & Andres

Video Rosy & Andres

Rosy & Andres ♪ Nina Bobo ♫
Rosy & Andres ♪ Nina Bobo ♫
Rosy & Andres ♪ Up And Do...
Rosy & Andres ♪ Up And Down ♫
Rosy & Andres ♪ Burung Ka...
Rosy & Andres ♪ Burung Kakaktua ♫
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Rosy & Andres ♪ Nina Bobo ♫

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer