Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROTJOCH DINERO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Profielfoto Rotjoch Dinero op Twitter (2014)

Genre

hiphop

Rotjoch Dinero

Rotjoch Dinero (Angelo Diop) is een rapper uit de Amsterdamse Bijlmer. Hij is vanaf 2006 het gezicht van 101Barz, het crossmediale hiphopplatform bij BNN. Bij zijn 101Barz-sessies komen rappers jammen en hun nieuwe tracks laten horen. Het platform fungeert als dè springplank voor Nederlands hiphoptalent. In 2013 wordt 101Barz genomineerd ...
Volledige biografie...

Biografie Rotjoch Dinero

Rotjoch Dinero (Angelo Diop) is een rapper uit de Amsterdamse Bijlmer. Hij is vanaf 2006 het gezicht van 101Barz, het crossmediale hiphopplatform bij BNN. Bij zijn 101Barz-sessies komen rappers jammen en hun nieuwe tracks laten horen. Het platform fungeert als dè springplank voor Nederlands hiphoptalent. In 2013 wordt 101Barz genomineerd voor de PopPersPrijs. Daarnaast heeft Rotjoch zijn eigen label Mucho Dinero. In 2014 kondigt de rapper aan te stoppen met zijn label en een film te gaan maken met Amsterdamse draaideurcriminelen, de zogenaamde top 600. Dit gaat hij doen onder zijn eigen naam Angelo Diop.

Discografie Rotjoch Dinero

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Rotjoch Dinero

Audio/Video Rotjoch Dinero

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer