Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SALT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

gospel, instrumentaal, jazz, latin, wereldmuziek

Sâlt

Salt is een gospelgroep, opgericht door Michelle David en Linda Wagenmakers. Op het repertoire staat moderne gospel van onder anderen Kirk Franklin, Israel Houghton, Marvin Sapp, Dorinda Clark-Cole, John P Kee en Yolanda Adams. Na het debuutoptreden tijdens de Amsterdamse Uitmarkt in 2005 is de groep onder meer te zien ...
Volledige biografie...

Overige muzikanten

Linda Wagenmakers   zang
Rachel Cannegieter   zang
BYentl   zang
Lesley Joseph   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2005   Juan Wells
2005   Linda Wagenmakers
2005   Rocq-e Harrell
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Sâlt

Salt is een gospelgroep, opgericht door Michelle David en Linda Wagenmakers. Op het repertoire staat moderne gospel van onder anderen Kirk Franklin, Israel Houghton, Marvin Sapp, Dorinda Clark-Cole, John P Kee en Yolanda Adams. Na het debuutoptreden tijdens de Amsterdamse Uitmarkt in 2005 is de groep onder meer te zien tijdens het Gospel Festival (2006) in Amsterdam en als voorprogramma van de Amerikaanse gospellegende Edwin Hawkins.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Sâlt

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer