Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SACK-O'-WOES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - 2010

Genre

garagerock, punk

Sack-o'-Woes

Sack-o'-Woes uit Hoorn komt voort uit de band Hungry I, met toevoeging van gitarist Robert Bakker (later drums). De band speelt harde garagepunk en brengt drie EP's en twee LP's uit. Na Sack-o'-Woes gaan zanger/gitarist Niels de Wit (o.a. Johan, De Kift), bassist Joost Warnik en gitarist Robert Bakker samen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Niels de Wit   gitaar, zang
Joost Warnik   basgitaar
Robert Bakker   drums, gitaar
Jochem van Drunen   drums

Biografie Sack-o'-Woes

Sack-o'-Woes uit Hoorn komt voort uit de band Hungry I, met toevoeging van gitarist Robert Bakker (later drums). De band speelt harde garagepunk en brengt drie EP's en twee LP's uit. Na Sack-o'-Woes gaan zanger/gitarist Niels de Wit (o.a. Johan, De Kift), bassist Joost Warnik en gitarist Robert Bakker samen met drummer Frank Cupido verder met Uncontrollable Urgh, een melodieuze punkband met invloeden van onder meer Buzzcocks en Magazine. De Wit speelt ook in Electric Tears waarmee hij in 2013 op Noorderslag staat en een platencontract krijgt bij Excelsior Recordings.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Sack-o'-Woes

Audio/Video Sack-o'-Woes

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer