Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SAVE THE ROBOTS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1984 - 1989

Genre

experimenteel

Pseudoniemen

M.I.4's

Save The Robots

Save The Robots is een kunstenaarsband waarvan de kern bestaat uit Gérald van der Kaap en Peter Klashorst (Soviet Sex). Tijdens optredens en plaatopnamen worden andere kunstenaars uitgenodigd voor incidentele deelname. Van der Kaap en Klashorst huren een etage in New York en bewegen zich samen in de kunstenaarsscene van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Peter Klashorst   basgitaar
Gérald van der Kaap  

Overige muzikanten

Leo Anemaet   gitaar
Micha Klein   VJ

Genoemd in de biografie van

1985   Soviet Sex

Biografie Save The Robots

Save The Robots is een kunstenaarsband waarvan de kern bestaat uit Gérald van der Kaap en Peter Klashorst (Soviet Sex). Tijdens optredens en plaatopnamen worden andere kunstenaars uitgenodigd voor incidentele deelname. Van der Kaap en Klashorst huren een etage in New York en bewegen zich samen in de kunstenaarsscene van East Village, als Nederlandse representanten van 'the aesthetics of cute'.

Discografie Save The Robots

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Save The Robots

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer