Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SEVEN DAY HUNT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Seven Day Hunt

Periode

2000 - heden

Genre

symfonische rock

Seven Day Hunt

Seven Day Hunt is een symfonische rockband uit Friesland opgericht door leden uit de band Egdon Heath. Toetsenist Jaap Mulder, gitarist Aldo Adema, bassist Marcel Copini en zanger Maurits Kalsbeek werken met drummer Erik Koning (ex-Synchronicity) aan nieuw materiaal, totdat Kalsbeek de muzikale activiteiten niet meer kan combineren met zijn ...
Volledige biografie...

Bezetting

Aldo Adema   banjo, engineer, gitaar
Jaap Mulder (2)   achtergrondzang, piano, toetsinstrumenten
Erik Koning   achtergrondzang, drums
Han Uil   zang

Overige muzikanten

Marcel Copini   basgitaar
Maurits Kalsbeek   zang

Genoemd in de biografie van

2008   Egdon Heath

Biografie Seven Day Hunt

Seven Day Hunt is een symfonische rockband uit Friesland opgericht door leden uit de band Egdon Heath. Toetsenist Jaap Mulder, gitarist Aldo Adema, bassist Marcel Copini en zanger Maurits Kalsbeek werken met drummer Erik Koning (ex-Synchronicity) aan nieuw materiaal, totdat Kalsbeek de muzikale activiteiten niet meer kan combineren met zijn dagelijkse werk en de band verlaat. Enkele jaren later ontmoet Seven Day Hunt singer-songwriter Han Uil (ex-Antares) met wie het eerste album File This Dream (2008) wordt afgerond.

Discografie Seven Day Hunt

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Seven Day Hunt

Audio/Video Seven Day Hunt

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer