Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SEX ETTEK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1990 - heden

Genre

experimenteel, synthi

Online

Officiƫle website

Sex Ettek

Experimenteel elektronisch duo uit Friesland met Peter Sijbenga (It Dockumer Lokaeltsje, Deinum) en Guido Pieters die zich M. de Vivo en Guido Misyunifers noemen. Drummer Michel Wijdeveld (Solbakken) maakt af en toe deel uit van de groep. Sex Ettek wint in 1994 de Kleine Prijs van Sneek en brengt sporadisch ...
Volledige biografie...

Bezetting

Peter Sijbenga   elektronica
Guido Pieters   elektronica

Overige muzikanten

Michel Wijdeveld   drums

Genoemd in de biografie van

1989   Deinum
1989   Peter Sijbenga
1996   Solbakken
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Sex Ettek

Experimenteel elektronisch duo uit Friesland met Peter Sijbenga (It Dockumer Lokaeltsje, Deinum) en Guido Pieters die zich M. de Vivo en Guido Misyunifers noemen. Drummer Michel Wijdeveld (Solbakken) maakt af en toe deel uit van de groep. Sex Ettek wint in 1994 de Kleine Prijs van Sneek en brengt sporadisch albums uit.

Discografie Sex Ettek

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Sex Ettek

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer