Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SINFONIA ROTTERDAM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

09-03-2000 - heden

Genre

klassiek

Online

Officiële website

Sinfonia Rotterdam

Kamerorkest opgericht door dirigent Conrad van Alphen, bekend om zijn expressieve manier van musiceren. De klassieke periode, met name de symfonieën van Mozart, Haydn en Beethoven, vormt de basis van de programmering. Het 20-jarig jubileum wordt in maart 2020 gevierd met drie speciale concerten samen met saxofonist Benjamin Herman. Ook ...
Volledige biografie...

Biografie Sinfonia Rotterdam

Kamerorkest opgericht door dirigent Conrad van Alphen, bekend om zijn expressieve manier van musiceren. De klassieke periode, met name de symfonieën van Mozart, Haydn en Beethoven, vormt de basis van de programmering. Het 20-jarig jubileum wordt in maart 2020 gevierd met drie speciale concerten samen met saxofonist Benjamin Herman. Ook worden er op zes aaneengesloten dagen negen concerten door heel Rotterdam gegeven.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Sinfonia Rotterdam

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer