Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SIROJ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Profielfoto officiële website

Periode

11-10-1987 - heden

Genre

hiphop, house, producer, remixer, zang

Online

Officiële website
Facebook

SirOJ

SirOJ (Joris Titawano) groeit op in een muzikaal gezin in Assen. Op zijn zevende begint hij met pianolessen en in zijn tienerjaren begint hij met het produceren van beats. In 2010 komt zijn album Goed Ontmoet uit waaraan een keur van Nederlandse rappers meedoet zoals Jiggy Dje, Dio en Winne.
Volledige biografie...

Instrumenten

producer, remixer, zang

Biografie SirOJ

SirOJ (Joris Titawano) groeit op in een muzikaal gezin in Assen. Op zijn zevende begint hij met pianolessen en in zijn tienerjaren begint hij met het produceren van beats. In 2010 komt zijn album Goed Ontmoet uit waaraan een keur van Nederlandse rappers meedoet zoals Jiggy Dje, Dio en Winne. Als producer werkt hij mee aan diverse hiphopalbums en in 2011 maakt hij de score van de Nederlandse roadmovie Rabat. Naast producer is hij ook DJ waarbij hij een mix van hiphop en house laat horen. Hij draait vaak in de Amsterdamse clubs Bitterzoet en Ludwig. In 2013 brengt hij in eigen beheer Directions (New York New York) uit waarop vooral dance-invloeden te horen zijn. In 2014 staat hij onder andere op het Amsterdamse dancefestival Pitch.

Discografie SirOJ

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's SirOJ

Audio/Video SirOJ

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer