Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SKY PILOTS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2013 - heden

Genre

pop/rock

Online

Facebook

Sky Pilots

Hoewel ze zichzelf geen supergoep willen noemen hebben de leden van de Sky Pilots al veel krediet opgebouwd in de popmuziek. Matthijs van Duijvenbode als toetsenist bij o.a. Tim Knol en Johan. Gitarist Robin Berlijn is de veteraan van de groep, begonnen bij de Fatal Flowers en gitarist bij o.a.
Volledige biografie...

Bezetting

Kees Schaper   drums
Matthijs van Duijvenbode   vocalen
Robin Berlijn   gitaar
Mano Hollestelle   basgitaar

Biografie Sky Pilots

Hoewel ze zichzelf geen supergoep willen noemen hebben de leden van de Sky Pilots al veel krediet opgebouwd in de popmuziek. Matthijs van Duijvenbode als toetsenist bij o.a. Tim Knol en Johan. Gitarist Robin Berlijn is de veteraan van de groep, begonnen bij de Fatal Flowers en gitarist bij o.a. Kane. Drummer Kees Schaper (Tim Knol, Douwe Bob) en bassist Mano Hollestelle (Gaz, Breaking Levees) zijn de jongere leden van dit gezelschap. Na een aantal try-outs in het najaar van 2013 presenteert de band zich op Noorderlag 2014. In april komt hun debuutalbum uit.

Discografie Sky Pilots

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Sky Pilots

Audio/Video Sky Pilots

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer