Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SUKRU SANI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

kawina, Suriname

Pseudoniemen

Sukru Sani Kawina Band

Sukru Sani

Sukru Sani is een kawina-band uit Suriname. Hun naam betekent snoepgoed. Ze maken opzwepende muziek met een grote ritmesectie en verschillende voorzangers. Met hun dubbelzinnige hit Pompo Lollie uit 1991 breken ze door buiten Suriname. Ze touren onder andere door Nederland en Frankrijk. In 1994 gaat de band uit elkaar, ...
Volledige biografie...

Overige muzikanten

Michael Deira  
Steven Redout  

Genoemd in de biografie van

1996   Aptijt

Biografie Sukru Sani

Sukru Sani is een kawina-band uit Suriname. Hun naam betekent snoepgoed. Ze maken opzwepende muziek met een grote ritmesectie en verschillende voorzangers. Met hun dubbelzinnige hit Pompo Lollie uit 1991 breken ze door buiten Suriname. Ze touren onder andere door Nederland en Frankrijk. In 1994 gaat de band uit elkaar, maar de muzikanten doen nog wel enkele samenwerkingen met andere Surinaamse groepen. Op veler verzoek komt de groep in 2007 weer bij elkaar voor een grote tournee door Suriname en Nederland.

Discografie Sukru Sani

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Sukru Sani

Audio/Video Sukru Sani

Video Sukru Sani

Sukru Sani - Pompo Lollie
Sukru Sani - Pompo Lollie
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Sukru Sani - Pompo Lollie

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer