Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TEXX

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1989 - 1992

Genre

pop

Texx

Band rondom muzikant Jan Tekstra. De eerste single Break Her Heart is regelmatig te horen op de radio. Het album en de daaropvolgende singles doen het beduidend minder. Jan Tekstra gaat nog een tijd alleen door onder de naam Texx en stopt in 1992 om zich op het componeren voor ...
Volledige biografie...

Bezetting

Martijn Bosman   drums
Rob ten Bokum   gitaar
Jan Tekstra   basgitaar, gitaar, toetsinstrumenten, zang

Overige muzikanten

Paul Duwel   basgitaar
Wilbrand Meischke   basgitaar
Ton Dijkman   achtergrondzang, drums

Genoemd in de biografie van

1982   Wilbrand Meischke
1989   Jan Tekstra

Biografie Texx

Band rondom muzikant Jan Tekstra. De eerste single Break Her Heart is regelmatig te horen op de radio. Het album en de daaropvolgende singles doen het beduidend minder. Jan Tekstra gaat nog een tijd alleen door onder de naam Texx en stopt in 1992 om zich op het componeren voor andere artiesten toe te leggen.

Discografie Texx

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Texx

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer