Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE CLARKS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Promotiefoto (bron: officiële website)

Periode

1982 - heden

Genre

coverbands, rock

Online

Officiële website

The Clarks

Coverband uit Den Haag met op het repertoire classic rock hits uit de 60s en 70s. Oprichter en frontman is Micha Hasfeld. In de jaren 80 en 90 zijn ze regelmatig te zien in het televisieprogramma Nederland Muziekland. Sinds 2018 zijn ze de huisband van het programma Veronica Inside. Ook ...
Volledige biografie...

Overige muzikanten

Ron Knoester   gitaar, zang
Peter van Schie   gitaar
Peter van Rhijn   drums
Jan Becking   gitaar, zang
Micha Hasfeld   gitaar, mondharmonica, zang

Biografie The Clarks

Coverband uit Den Haag met op het repertoire classic rock hits uit de 60s en 70s. Oprichter en frontman is Micha Hasfeld. In de jaren 80 en 90 zijn ze regelmatig te zien in het televisieprogramma Nederland Muziekland. Sinds 2018 zijn ze de huisband van het programma Veronica Inside. Ook maken ze theatertournees met muziekkenner Johan Derksen.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Clarks

Audio/Video The Clarks

Video The Clarks

The Clarks
The Clarks
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
The Clarks

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer