Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE ROCK FILES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

THE ROCK FiLES in 2017

Genre

progressieve rock, rock, rockopera

Online

Officiële website

Pseudoniemen

TRF

The Rock Files

THE ROCK FiLES (TRF) brengt in 2011 het conceptalbum A LiFE ON EARTH uit. De rockopera is geschreven door Adjan Emmen en vertelt het levensverhaal over geboorte en verlangen, maar ook van diepe wanhoop en destructie die zeer geleidelijk over gaan in genezing en hoop. De muziek is oorspronkelijk geschreven ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jerry ten Bhömer   zang
Rutger Klijn   basgitaar
Pim Kooiman   drums
Marco Hoogerheide   toetsinstrumenten
Adjan Emmen   gitaar

Biografie The Rock Files

THE ROCK FiLES (TRF) brengt in 2011 het conceptalbum A LiFE ON EARTH uit. De rockopera is geschreven door Adjan Emmen en vertelt het levensverhaal over geboorte en verlangen, maar ook van diepe wanhoop en destructie die zeer geleidelijk over gaan in genezing en hoop. De muziek is oorspronkelijk geschreven voor Adjan Emmen’s rockband Omsk die hij jarenlang vormt samen met onder meer bassist Peter Vink (Q65, Finch, Ayreon). TRF bestaat naast Emmen uit Jerry ten Bhömer (zang), Rutger Klijn (basgitaar), Pim Kooiman (drums) en Marco Hoogerheide (toetsen). Het album A LiFE ON EARTH is uitgevoerd in theaters en het verhaal van het album was visueel te volgen via geprojecteerde animaties. Inmiddels is THE ROCK FiLES weer een studioproject en werkt men aan nieuwe songs. THE ROCK FiLES bracht in 2017 de single SHiNE uit. Alle muziek is te vinden op Spotify en andere on-line streamingdiensten.

Discografie The Rock Files

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Rock Files

Audio/Video The Rock Files

Video The Rock Files

THE ROCK FiLES-BiRTH (live)
THE ROCK FiLES-BiRTH (live)
TRF THE ROCK FiLES - LiVE...
TRF THE ROCK FiLES - LiVE (mix)
TRF THE ROCK FiLES - FAiT...
TRF THE ROCK FiLES - FAiTH (live)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
TRF THE ROCK FiLES - FAiTH (live)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer