Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THEATER KIKKER

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

avant-garde, experimenteel, hedendaags, impro

Online

Website

Theater Kikker

Theater Kikker opent in 1972 in een bovenruimte van het gebouw van het Utrechts Studenten Corps. Sinds 1980 is het gevestigd op de huidige locatie. In 2001 wordt een grote verbouwing en uitbreiding voltooid. Sindsdien zijn er twee zalen en een foyer/theatercafé. Het programma bestaat deels uit theater, deels uit ...
Volledige biografie...

Biografie Theater Kikker

Theater Kikker opent in 1972 in een bovenruimte van het gebouw van het Utrechts Studenten Corps. Sinds 1980 is het gevestigd op de huidige locatie. In 2001 wordt een grote verbouwing en uitbreiding voltooid. Sindsdien zijn er twee zalen en een foyer/theatercafé. Het programma bestaat deels uit theater, deels uit muziekvoorstellingen. De nadruk ligt op vernieuwende, experimentele en hedendaagse muziek en muziektheater. Maandelijks is er een 'proeflokaal', een avond met korte, uiteenlopende optredens.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Theater Kikker

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer