Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TOO HIP FOR THE ROOM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1990 - heden

Genre

rhythm & blues

Too Hip For The Room

Too Hip For The Room is een rhyhtm & bluesformatie die bestaat uit tien bandleden, waaronder een uitgebreide blazerssectie. Begin jaren negentig speelt de band in eerste instantie covers van onder meer Delbert McClinton, Peter Wolf en South Side Johnny. Geleidelijk aan komen er eigen nummers op het repertoire. Ze ...
Volledige biografie...

Bezetting

Roel Esseboom   zang
Thomas Dippel   achtergrondzang, arrangeur, gitaar, producer
Edwin Beekmans   toetsinstrumenten
Eelco de Boer   drums
Erich Römer   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Arjan Muusz   arrangeur, saxofoon
Rodney Calis   trompet

Genoemd in de biografie van

1992   Cobraz

Biografie Too Hip For The Room

Too Hip For The Room is een rhyhtm & bluesformatie die bestaat uit tien bandleden, waaronder een uitgebreide blazerssectie. Begin jaren negentig speelt de band in eerste instantie covers van onder meer Delbert McClinton, Peter Wolf en South Side Johnny. Geleidelijk aan komen er eigen nummers op het repertoire. Ze worden verzameld op het debuutalbum Lucky Man (2000). Too Hip For The Room speelt met succes in Europa en doet ook optredens op Curaçao. Het album Never Like This Before (2009) is een eerbetoon aan hun grote muzikale helden.

Discografie Too Hip For The Room

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Too Hip For The Room

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer