Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VIRGIN FANG

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2008 - heden

Genre

techno

Virgin Fang

Virgin Fang bestaat uit Vincent 'Vince the Prince' Koreman (Travoltas, House of Destructo, Ra-x) en Fokke 'herr Müller' Müller (Shimoda, Nautical One) uit Tilburg. Op 25 april 2008 presenteert het duo in 013 te Tilburg hun eerste, vier tracks tellende 12” met daarop een mix van house en electro, aangevuld ...
Volledige biografie...

Bezetting

Vincent Koreman   elektronica, producer
Fokke Müller   elektronica, producer

Genoemd in de biografie van

2008   Ygdrassil

Biografie Virgin Fang

Virgin Fang bestaat uit Vincent 'Vince the Prince' Koreman (Travoltas, House of Destructo, Ra-x) en Fokke 'herr Müller' Müller (Shimoda, Nautical One) uit Tilburg. Op 25 april 2008 presenteert het duo in 013 te Tilburg hun eerste, vier tracks tellende 12” met daarop een mix van house en electro, aangevuld met invloeden uit rock, punk en drum & bass. Virgin Fang is ook de naam van hun eigen label, waarvan de distributie wereldwijd door Clone geregeld wordt.

Discografie Virgin Fang

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Virgin Fang

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer