Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WAT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

electro, new wave, synthi

Online

Officiƫle website

Wat

Achter de naam Wat gaat voormalige Claw Boys Claw-drummer Marius Schrader alias Mars Radar schuil. In 2005 verschijnt van Wat in eigen beheer het album Elektro Glam Goth Rock Star vol electro en synthipop. De plaat is door Wat geproduceerd samen met Marc de Reus (ex-Div). Het tweede album Dream ...
Volledige biografie...

Bezetting

Marius Schrader   componist, producer, synthesizer, zang

Genoemd in de biografie van

2005   Claw Boys Claw

Biografie Wat

Achter de naam Wat gaat voormalige Claw Boys Claw-drummer Marius Schrader alias Mars Radar schuil. In 2005 verschijnt van Wat in eigen beheer het album Elektro Glam Goth Rock Star vol electro en synthipop. De plaat is door Wat geproduceerd samen met Marc de Reus (ex-Div). Het tweede album Dream Song (2008) bevat nummers die Wat heeft gehoord in zijn dromen.

Discografie Wat

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Wat

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer