Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WILLEM MULDER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1963 - heden

Genre

accordeon, amusementsmuziek, Nederlandstalig, schlager, toetsinstrumenten, zang

Willem Mulder

Accordeonist en toetsenist Willem Mulder (Epe, 9 mei 1963) doet op zijn elfde zijn eerste televisieoptreden in het Circus Boltini en is te zien in de Lach En Een Traan Show van Johnny Hoes. Hij maakt vanaf 1980 deel uit van De Havenzangers. In maart 2007 start Mulder een solocarrière.
Volledige biografie...

Instrumenten

accordeon, toetsinstrumenten, zang

Genoemd in de biografie van

2007   De Havenzangers

Biografie Willem Mulder

Accordeonist en toetsenist Willem Mulder (Epe, 9 mei 1963) doet op zijn elfde zijn eerste televisieoptreden in het Circus Boltini en is te zien in de Lach En Een Traan Show van Johnny Hoes. Hij maakt vanaf 1980 deel uit van De Havenzangers. In maart 2007 start Mulder een solocarrière. In april en augustus van dat jaar verschijnen respectievelijk de singles Een Gouden Ster (een vertaling van het Duitse liedje Einen Stern) en Mag Ik Bij Je Blijven. Met zijn zoon Wesley vormt hij vervolgens het duo Mulder & Mulder. Vanaf 2015 treden ze samen op onder de noemer Havenzangers 2.0.

In bezetting van

De Havenzangers   accordeon, toetsinstrumenten
Mulder & Mulder   zang

Discografie Willem Mulder

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Willem Mulder

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer