Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WOLFF

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2008 - heden

Genre

Nederlandstalig, pop

Wolff

Wolff is een Nederlandstalige popgroep, opgericht door drummer/producer Michiel van Zundert (o.a. Vals Licht, Cloudmachine) en zanger Steffen de Wolff, zoon van Blue Diamond Riem de Wolff. De band staat onder meer op het Bløf-festival Concert At Sea 2008 en het Zeeuwse filmfestival Film By The Sea (2008). Voor de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Michiel van Zundert   componist, drums, gitaar, percussie, producer, toetsinstrumenten
René Merkelbach   componist, toetsinstrumenten
Steffen de Wolff   zang
Michael Coomans   gitaar
Frank Strokap   basgitaar

Overige muzikanten

Rogier van Wegberg   basgitaar

Biografie Wolff

Wolff is een Nederlandstalige popgroep, opgericht door drummer/producer Michiel van Zundert (o.a. Vals Licht, Cloudmachine) en zanger Steffen de Wolff, zoon van Blue Diamond Riem de Wolff. De band staat onder meer op het Bløf-festival Concert At Sea 2008 en het Zeeuwse filmfestival Film By The Sea (2008). Voor de Brabantse televisieserie Wolfseinde schrijft Wolff het titelnummer Het Zwarte Water waarin meegezongen wordt door radiopresentatrice Eefke Boelhouwers. Het door de band zelf geproduceerde debuutalbum Alles In verschijnt in oktober 2009.

Discografie Wolff

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Wolff

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer