Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WORLD MUSIC AND DANCE CENTRE

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

wereldmuziek

Online

Website

Pseudoniemen

WMDC

World Music and Dance Centre

Het WMDC (World Music and Dance Centre) is een initiatief van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten, in samenwerking met Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR). Het is een ontmoetingsplek voor muziek- en dansstijlen uit de hele wereld, opgericht in 2006. Het podium is gevestigd in een complex voor wereldmuziekinitiatieven. Er wordt ...
Volledige biografie...

Biografie World Music and Dance Centre

Het WMDC (World Music and Dance Centre) is een initiatief van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten, in samenwerking met Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR). Het is een ontmoetingsplek voor muziek- en dansstijlen uit de hele wereld, opgericht in 2006. Het podium is gevestigd in een complex voor wereldmuziekinitiatieven. Er wordt vooral crossover-wereldmuziek geprogrammeerd. De concerten zijn bestemd voor een breed publiek.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video World Music and Dance Centre

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer